IT-роботодавці готові доплачувати талановитим програмістам, щоб залучити їх до компанії

IT-роботодавці готові доплачувати талановитим програмістам, щоб залучити їх до компанії

Мабуть, ніде роботодавці не цінують кандидатів так високо, як в сфері технологій. Свіже дослідження від tech-рекрутингової компанії Modis виявило що більше третини (32%) роботодавців IT-галузі готові додати 10-15% до стартової зарплати, щоб залучити в компанію талановитого співробітника.

Дослідження IT Leaders and the Employment Market проводилося в серпні 2016 року. В опитуванні брали участь 500 лідерів технологічної галузі США - в основному це технічні директори і топ-менеджери провідних IT-компаній. Майже третина роботодавців (28%) при оцінці кандидатів в першу чергу звертають увагу на досвід роботи і наявність сертифікатів, ніж на диплом про освіту. Більше половини керівників (63%) переконані, що зарплата є ключовим фактором для залучення співробітників, а сума загальної компенсації обходить за важливістю стабільність і довговічність компанії.

Роботодавці в IT рідко бувають злопам'ятні: більшість опитаних готові повторно найняти талановитого співробітника, який до цього звільнився з компанії, і тільки 12% керівників дадуть йому категоричною відмовою. При цьому для багатьох дуже важлива лояльність. Приміром, співробітників з десятирічним досвідом, які не затримувалися ні на одному робочому місці довше року, 56% респондентів оцінили найбільш негативно.

http://ubr.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад