Рекомендації роботодавцям і працівникам про дії під час обстрілів системами залпового вогню

Ракету можна вчасно помітити та зреагувати, адже залп реактивної установки добре видно. Вночі це яскравий спалах на обрії, а вдень — димні сліди ракет. Організуйте постійне спостереження, під час роботи постійно тримайте в полі зору будівлі, заглиблення, ями, канави, траншеї або великі дерева, які розташовані поруч із місцем виконання робіт і можуть використовуватися як укриття. Після сигналу спостерігача є кілька секунд, щоб сховатися.

Якщо роботи виконуються поруч із будівлями, ховайтеся в підвалі або в іншому заглибленому приміщенні (окрім тих, які можуть обвалитися або загорітися). Вибирайте місце в кутку між несучими стінами та недалеко від вікон і дверей для того, щоб миттєво покинути будинок у разі влучення снаряда. Не виходьте з укриття, не перечекавши хоча б 10 хвилин після завершення обстрілу, адже після залпу може вестися уточнення результатів стрільби й коригування вогню або зміна позиції. 

Евакуацію персоналу проводити з мінімальним рівнем загрози життю та здоров’ю працівників, відповідно до плану евакуації пер Евакуацію персоналу проводити з мінімальним рівнем загрози життю та здоров’ю працівників, відповідно до плану евакуац соналу під час проведення бойових дій, із яким ознайомлені всі працівники.


https://u.to/S11pHA

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад